Hang- en sluitwerk - Zeewolde

Slotenmaker in Zeewolde gezocht?

Stop met zoeken! Wij zijn uw reddende engel. We hebben inmiddels al ruim 17 jaar ervaring op het gebied van sloten maken in Zeewolde en omgeving. U kunt bij ons terecht wanneer:

  • U zichzelf buitengesloten heeft en uw sleutel nog binnen heeft laten liggen.
  • Wanneer u uw sleutel kwijt geraakt bent is het verstandig geen sleutel te laten bij maken maar de sloten of cilinders te laten vervangen. U weet nooit wie uw sleutel gevonden heeft.
  • Wanneer er bij u ingebroken is kunt u ook het beste de sloten laten vervangen. Inbrekers willen nog wel eens een sleutel mee nemen om op een later tijdstip terug te komen.

In al deze gevallen kunt u direct contact op nemen of bel ons gewoon even op 0320-244525. Dan kunnen we u snel weer naar binnen helpen of zorgen ervoor dat u zich weer veilig voelt in uw eigen huis of bedrijfspand.

Veilig hang- en sluitwerk weert inbrekers

Wanneer u inbrekers wilt weren is het raadzaam om goed en voldoende hang- en sluitwerk te laten monteren door een gespecialiseerde slotenmaker. Onze slotenmakers in Zeewolde werken alleen met producten die voldoen aan Politie Keurmerk Veilig Wonen. Zo bent u er verzekert van dat ze voldoen aan de eisen van dit moment.

Wij kunnen naast het hang- en sluitwerk vervangen & monteren ook advies geven over uw huidige hang- en sluitwerk.  Daarnaast kunnen we u ook ondersteunen met camerasystemen, alarmsystemen of zelfs toegangscontrole. Alles om mensen met verkeerde bedoelingen buiten te houden.

Uw slotenmaker in Zeewolde

Kortom, heeft u een specialist nodig in Zeewolde? Neem dan direct contact met ons op of bel naar 0320-244525. We zijn als slotenmaker niet alleen actief in Zeewolde, maar tevens zijn we actief AlmereLelystadDronten en Emmeloord